Grill elektryczny LUND przeznaczony do przygotowywania mięs, ryb i warzyw. Płyta z 2 rodzajami powierzchni grzewczej - płaską i ryflowaną - pozwala dopasować ją do rodzaju opiekanych produktów. Dodatkową zaletą jest możliwość demontażu nóżki i położenie np. na kuchennym blacie. Grill zawiera między innymi przydatny termometr, tackę ociekową oraz półkę na akcesoria.
INFORMACJE:
moc: 2000-2400W, 220-240V, 50/60Hz, rozmiar płyty: 47 x 34cm wysokość rusztu: 82cm wysokość grilla: 100cm nieprzywierająca, łatwa w czyszczeniu powłoka płyty możliwość wyjęcia płyty i umycia pod bieżącą wodą dwa rodzaje płyty - połowa płyty płaska, połowa ryflowana. Po środku kanał ułatwiający zlewanie tłuszczu do tacki ociekowej płynna regulacja temperatury nienagrzewające się rączki do przenoszenia grilla możliwość użycia zarówno w kuchni, na balkonie i na tarasie. zamykana pokrywa z termometrem półka na akcesoria, przyprawy